Inloggen

Don't have an account? Sign up now!

Lost Password?

Inschrijven

Password will be generated and sent to your email address.

Missie en Visie

Missie en visie

“The greatest fear in the world is for the opinions of others. The moment you are unafraid of the crowd, you are  no longer a sheep, you become a lion. A great roar arises in your heart, the roar of freedom.”

-Osho-

Onze visie is een betere wereld waarin je zelf kunt bepalen hoe jouw week eruit komt te zien. Flexibiliteit is wat er vandaag van ons wordt gevraagd. Willen we allemaal niet meer de baas zijn over ons eigen leven.
We gaan nu (helaas) een heel nieuw tijdperk binnen door de Corona.

Niets zal meer hetzelfde zijn. Maar mensen willen nog steeds verbinding maken en elkaar helpen.

Bij ZZPme willen we die verbinding tussen vraag en aanbod tot stand brengen.

Waar we de afgelopen jaren steeds meer freelancers en ZZP’ers hebben gekregen (nu 1,34 miljoen), gaat het nu nog veel meer spelen. Het is een zeer onzekere periode, nu maar ook voor de toekomst, en voor iedereen.

De zakelijke kant wordt steeds terughoudender om iemand permanent in dienst te nemen en we hebben meer behoefte om zelf onze keuzes te maken.

We willen ons daarom vooral richten op de kleinere ondernemers (MKB) die het vooral nu erg moeilijk hebben. Als alles snel weer kan beginnen, hebben ze hulp nodig, maar hebben vaak niet de financiële middelen om iemand permanent in dienst te nemen en dat faciliteren we bij ZZPme.

Onze missie is dan ook om de komende periode zoveel mogelijk ZZP’ers op onze site zich gratis te laten registreren en hun expertises aan te bieden, zodat de kleinere bedrijven bij een herstart van de markt snel kunnen reageren op een hulpvraag.

Ik hoop dat je mee wilt doen aan onze visie en dat je je wilt registreren op onze site zodat we er allemaal een betere wereld van kunnen maken.

Team ZZPme