Inloggen

Don't have an account? Sign up now!

Lost Password?

Inschrijven

Password will be generated and sent to your email address.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het voor ZZP’er

 

1. Maak een profiel aan

Maak een profiel aan. Het is gratis.

2. Reageer op een Opdracht

Reageer op de beste Opdrachten wanneer het jou uitkomt. Met filters in het Opdracht overzicht kun je zoeken naar een opdracht die bij je past. Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de eisen? Klik vervolgens op “Solliciteer”.

3. Opdrachtgever kan nu contact met je opnemen.

De Opdrachtgever ontvangt een e-mail van je sollicitatie en je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je sollicitatie. De Opdrachtgever kan nu contact met je opnemen voor verdere coördinatie.

 Extra optie!

 

4. Je Diensten aanbieden

Heb je zelf een Expertise en wil je jezelf promoten? Je kunt dan nu ook je diensten aanbieden. Bedrijven of particulieren kunnen je dan zelf benaderen. Deze optie is tijdelijk gratis, maar kost je normaal eenmalig € 25 per jaar voor een standaard pakket (zie pakketten voor meer opties).

5. Maak een cv

Maak een soort CV. Hier kun je informatie opnemen over je vakgebied als ZZP’er, je uurtarief, de naam van je website, een video toevoegen en je werkervaring en opleiding.

6. Opdrachtgever vind jou

De Opdrachtgever heeft de mogelijkheid om de CV’s van ZZP’ers te doorzoeken. Dit maakt het lijntje korter maar het is dus niet verplicht om een ​​CV te maken !!!

Het is zo simpel!!!

Je bepaalt alles zelf. Jij hebt de controle. Je kiest of je alleen solliciteert op Opdrachten of dat je ook gevonden wilt worden.

Samen gaan we ervoor.